luni, 1 decembrie 2014

Echipa Crucii Rosii Bacau a participat la parada de Ziua Nationala a Romaniei

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, Filiala Bacău, a participat astăzi la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României, eveniment care marchează împlinirea a 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri.
Astfel, o delegație condusă de Silviu Ioan Lefter, Directorul General al Societății Naționale de Cruce Roșie din România și de Dan Marcel Babliuc, Directorul Crucii Roșii Bacău, a participat dimineață la festivitatea oficială de depunere de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Eroilor Întregirii Neamului din Cimitirul Eroilor “Poligonul de tragere” din strada Constanţei.
Ulterior, echipa Crucii Roșii Bacău a participat începând cu ora 12.00, în Piaţa Tricolorului, la parada militară, cu un pluton format din 17 voluntari și angajați și cinci ambulanțe.
„Cu prilejul Zilei Naționale, le urez tuturor românilor multă sănătate, fericire și împliniri pe toate planurile. Este un moment de sărbătoare în care însă, mai mult ca oricând, trebuie să fim solidari cu semenii noștri, aflați în situații dificile. Tocmai de aceea, Crucea Roșie Română este alături de persoanele aflate în situații de risc, încercând să  contribuie la îmbunătățirea vieții acestora. La mulți ani, România!”, a afirmat Ioan Silviu Lefter, Director General al Societății Naționale de Cruce Roșie din România.

“Invitația pe care am primit-o anul acesta, de a participa la defilarea de Ziua Națională, alături de trupele militare de elită, reprezintă o onoare pentru Crucea Roșie Bacău. Considerăm că este o confirmare a misiunii pe care echipa noastră o îndeplinește în sprijinul comunității băcăuane. Nu în ultimul rând, această onoare ne obligă să încercăm să ne autodepășim și să facem și mai multe pentru a ajuta persoanele vulnerabile din județ”, a declarat cu acest prilej Dan Marcel Babliuc, Directorul Crucii Roșii Bacău. 

























Un comentariu:

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.