luni, 8 decembrie 2014

Caravana de Craciun a Crucii Rosii Bacau, la start

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România - Filiala Bacău, a dat startul celei de-a VIII-a ediţii a proiectului Caravana Moş Crăciun.  
Caravana presupune colectarea de resurse financiare, alimente greu perisabile, dulciuri, îmbăcăminte şi jucării provenite din donaţii/sponsorizări, în recipiente special amenajate în supermarketuri și instituții de învățământ şi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile - în special copii și vârstnici.
Vineri, 5 decembrie, echipe de voluntari ai Crucii Roșii Bacău au ajuns in orașele Moinești, Onești și Slănic Moldova pentru a face o bucurie copiilor nevoiași de Moș Nicolae. Au fost distribuite pachete cu alimente de baza, jucarii si dulciuri unui numar de peste 80 de familii cu mulți copii. Beneficiarii au fost stabiliți în urma unor anchete sociale, desfășurate în parteneriat cu direcțiile de asistență socială din localitățile menționate.
Caravana Crucii Roșii Bacău va continua până în pragul Sărbătorilor de Crăciun și vom încerca să ajungem în cât mai multe localități din județ. Mulțumim partenerilor noștri: Cora Bacău, Carrefour Bacău, instituțiilor de învățământ din municipiul Bacău pentru sprijinul acordat.

De asemenea, facem apel către persoanele care doresc să sprijine proiectul nostru să doneze alimente neperisabile si resurse financiare in recipientele special amenajate din Hypermarketul CORA si market-urile Carrefour din Bacau si Moinesti sau la sediul Crucii Rosii Bacau, str. Oituz, nr. 61. 














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.