joi, 18 decembrie 2014

Caravana de Craciun continua


Caravana de Craciun a Crucii Rosii Bacau continuă în aceste zile cu noi trasee, noi echipe de voluntari care împart pachete familiilor aflate în situații foarte grele și noi bucurii pentru copiii nevoiași care primesc astfel un cadou de Sarbători.
Inimoșii noștri voluntari, alături de angajații Crucii Roșii Bacău, pleacă zi de zi pe diferite trasee, atât în mediul rural, cât și în mediul urban. Caravana de Crăciun a Crucii Roșii Bacău, aflată la cea de-a opta ediție, și-a propus să-i sprijine și anul acesta pe băcăuanii cu venituri reduse și să le asigure cele necesare în perioada sărbătorilor de iarnă.
Până în acest moment, aproximativ 300 de pachete cu alimente, haine, jucării, dulciuri și fructe s-au îndreptat către persoanele nevoiașe din municipiul Bacău – persoanele vârstnice aflate în evidența noastră, dar și bătrânii rezidenți în cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Bacău și familiile cu mulți copii. Un moment special a fost cel în care Moș Crăciun de la Crucea Roșie, alături de ajutoarele sale, spiriduși și crăciunițe, a ajuns cu daruri la copiii cu cerințe educative speciale  de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1, coordonați de prof. psihopedagog Camelia Braga.
De asemenea, în colaborare cu Direcțiile de Asistență Socială din orașele Moinești, Onești, Comănești, Slănic Moldova  și comunele Secuieni, Oituz, Traian, Mărgineni, Motoșeni, Răchitoasa au fost identificate acele persoane aflate în situații foarte dificile, către care ne-am îndreptat cu aproximativ 400 pachete.

Vom continua să ajungem și în alte localități până în pragul Sărbătorilor de Crăciun. 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.