sâmbătă, 2 mai 2009

Introducere



Anul 2009 este un an cu importanţă deosebita pentru întreaga Mişcare Internaţionala de Cruce Roşie şi Semilună Roşie. Implinim 150 de ani - un numar de aniversari- care marcheaza nu doar importanta istorica in lume dar se suprapune si cu mesajul nostru ca organizatie: apelul adresat tuturor voluntarilor si comunitatilor din intreaga Romanie să-si aducă sustinerea pentru a face faţă in continuare provocărilor umanitare , ameninţărilor şi situaţiilor de urgenţă.

Parte a Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie, Crucea Roşie Bacau anunta lansarea Evenimentului 150 ani Impreuna pentru umanitate ce se va desfasura in perioada 8 mai - 4 iulie 2009.
Este un eveniment menit sa mobilizeze si voluntarii si care sa contribuie la dezvoltarea comunitatii noastre si sa atraga sprijinul tuturor pentru activitatea voluntarilor si recunoasterea meritelor acestora.

Evenimentul 150 ani Impreuna pentru umanitate se desfasoara sub motto-ul „Crucea Rosie suntem noi!”

150 ani Impreuna pentru umanitate este un eveniment deschis tuturor: persoane care cred ca prin gesturi simple pot schimba comunitatea in mai bine, organizatii, institutii, companii, sindicate si patronate, grupuri de initiativa care doresc sa participe la actiunile evenimentului sub egida umanitatii, si tuturor actualilor si viitorilor voluntari care doresc sa se implice în activitati de voluntariat în cadrul Crucii Rosii Bacau.
Crucea Rosie Bacau pune si la dispozitia partenerilor sai materiale personalizate ( bratarile cu insemnele Crucii Rosii Bacau) si o sectiune speciala dedicata evenimentului pe pagina http://www.crucea-rosie.ro cu informatii despre calendarul evenimentului si licitatia de bratari.

CALENDARUL ACTIVITATILOR


Pentru inscriere si participare in calendarul activitatilor evenimentului si a licita bratarile Crucii Rosii va invitam sa ne contactati la tel 0234 523733, e-mail: crucearosie.bacau@gmail.com, web site: www.crucea-rosie.ro

Persoane de contact :

Babliuc Dan Marcel, Director Crucea Rosie.
Cleanu Marlena, Coordonator programe Crucea Rosie Bacau

PARTENERI : Institutia Prefectului Judetului Bacau, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Bacau, Camera de Comert si Industri Bacau, Inspectoratul Scolar al Judetului Bacau

PARTENERI MEDIA :1 TV Bacau, Trustul de presa Desteptarea, Deosebit Soft, Ziarul de Bacau, Informatia de Bacau, Radio 21, Radio Kiss FM.





A CREDE IN SCHIMBARE ESTE PRIMUL PAS. IMPLICA-TE MAI DEPARTE SI ACTIONEAZA!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.