vineri, 3 octombrie 2008

De ce sa te inscrii la crucea rosie? :)

Vei fi mai fericit in clipa in care vei invata sa daruiesti.



Un strop de fericire, un gand bun, o casa a prieteniei.
Crucea Rosie reprezinta un proces de durata.O posibilitate de a cauta, de a gasi lucruri, sentimente,caractere noi. Dar ce-l mai important lucru este acela de a ajuta. De cate ori nu ai trecut pe langa o persoana nevoiasa si te gandeai cum sa o ajuti ? De cate ori nu ti-ai dorit sa ai sansa sa acorzi o mana de ajutor ? Acum ai sansa de a intra in grupul voluntarilor.

Aici inveti sa stergi o lacrima din sufletetul unui om care cere ajutorul, si sa asezi la loc de cinste un zambet. Inveti sa te bucuri de surasul celui din jur. Ai sa fii eroul unui caz fericit. Crucea rosie te ajuta sa deschizi ochii si sa vezi adevaratele tale puteri, si limitele la care esti supus. Avand in vedere ca activitatea te conduce la impliniri vei fi cu adevarat un om implinit,un om de valoare. Vei iesi din anonimat, vei aprinde flacara ambitiei si vei ajunge mai sus decat credeai.Vei ajuta la implinirea sperantelor,a viselor. Vei castiga respectul celor din jur,dar mai ales vei invata sa te respecti pe tine.Vei fi un om mai bun castigand cu adevarat titlul de om.

Viata va deveni o aventura in care scopul va fi nobil. Iti vor ramane intiparite intr-un colt de inima amintirile unui chip trist pe care tu l-ai ajutat sa zambeasca sa cunoasca bucuriile vietii.Nimic nu este mai frumos decat sa daruiesti.Sa te bucuri impreuna cu cel de langa tine si sa impartiti acelasi scop. Important este sa iti doresti si mai ales sa ai o incredere oarba in tine sa stii ca tu esti unul dintre persoanele care pot sa aduca o raza de soare in sufletele triste. Motive sunt multe sa te inscrii la Crucea Rosie.Cu siguranta vei fi mult mai bogat. Nu ma intelegeti gresit,nu ma refer la bani ci la prieteni pe care ii vei capata, la acea legatura a sufletului ce se realizeaza prin armonie.

Dupa ce vei intra in cercul nostru vei vedea ca lumea iti va parea mult mai buna si chiar va fi mai buna, deoarece toti vrem sa schimbam oameni dar nimeni nu face nimic. Tu ai sansa sa faci un prim pas. Te asteptam in familia noastra,sa deschizi usa inimii tale.Sa inveti ca atunci cand ziua se termina sa nu te gandesti doar la ce ai facut bun pentru tine ci sa te gandesti carui persoane i-ai facut un bine astazi.

  Un gand bun pentru o lume mai buna. Va invit la Crucea Rosie, astfel veti avea prilejul sa aflati ca viata este cel mai frumos dar. Iar atitudinea ta fata de ceilalti va reprezenta respectul pe care ti-l acorzi tie. Noi suntem impreuna pentru Umanitate. Suntem o forta care lupta pentru batranii care ne pot fii bunici, pentru cei care au fost loviti de lacrimile nemiloase ale ploiii si iti spun ca aici este nevoie si de tine. Iti spun cu zambetul pe buze ca te asteptam sa faci parte din familia noastra.

Articol redactat de voluntara noastra, Elena Rosu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.