luni, 3 octombrie 2022

Copiii învață noțiuni de prim-ajutor și de educație pentru sănătate

 

Noțiuni de prim-ajutor și de educație pentru sănătate, inclusiv instruiri pe tema igienei dentare, sunt predate lunar de experții Crucii Roșii Bacău elevilor din comuna Blăgești și cartierul Șupan din orașul Comănești. Acestea sunt locațiile de implementare ale proiectului “Echitate pentru sănătate, echitate pentru o viață mai bună!”

 Pe toată durata proiectului, din februarie 2022 până în septembrie 2023, 865 de elevi din aceste comunități vulnerabile vor parcurge instruiri pe teme de educație pentru sănătate și își vor însuși abilități de acordare a primului ajutor de bază.

Proiectul “Echitate pentru sănătate, echitate pentru o viață mai bună!” este implementat în perioada 01.02.2022-30.09.2023, în parteneriat cu Primăria Blăgești, Primăria Comănești și Asociația Europeană a Romilor pentru Progres și Promovare Interculturală. Proiectul este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021, în cadrul Programului “Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor”, administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială, în calitate de Operator de Program.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.