luni, 7 decembrie 2015

Caravana de Crăciun a Crucii Roșii Bacău a luat startul

Crucea Roșie Bacău a demarat Caravana de Crăciun, un proiect tradițional, ajuns la cea de-a IX-a ediție. An de an, în perioada sărbătorilor de iarnă, echipe de voluntari și angajați se deplasează pe diferite trasee din județ pentru a fi alături de cei care au nevoie de ajutor. 
Bătrâni abandonați, familii monoparentale sau cu mulți copii, persoane ce suferă de diferite afecțiuni – încercăm să aducem o rază de lumină în viața acestor oameni prin oferirea unor pachete ce conțin produse alimentare și dulciuri, haine, încălțăminte, produse de igienă, jucării pentru cei mici.
Primele opriri ale Caravanei au fost la sfârșitul săptămânii trecute în Moinești și Comănești, dar și în municipiul Onești. Vom continua în următoarele două săptămâni să ne deplasăm pe diferite trasee, pentru a ajuta un număr cât mai mare de persoane nevoiașe.
Orice băcăuan se poate alătura Caravanei noastre prin donarea de produse alimentare neperisabile în recipientele special amenajate din hipermarket-urile CORA și METRO și în market-urile Carrefour sau prin donarea de resurse financiare în urnele special amenajate în locațiile enumerate.
Pentru detalii, vă rugăm să sunați la nr de tel 0234 523 733 sau să vă interesați la sediul nostru din sr. Oituz, nr. 61, mun. Bacău. Vă mulțumim.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.