joi, 27 februarie 2014

Un nou caz disperat adus în atenția Crucii Roșii Bacău

Echipa Crucii Roșii Bacău s-a deplasat zilele trecute la o garsonieră confort III de pe strada Pictor Aman pentru a efectua o anchetă socială și pentru a ajuta, în măsura posibilităților, o familie aflată într-o situație disperată.
Familia este formată din șapte membri – o bătrână imobilizată la pat, având diagnosticul de paraplezie luxație congenitală, ce locuiește împreună cu fiul, nora și cei patru nepoți, cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Condițiile în care locuiesc cei șapte sunt dificil de imaginat, pereții sunt impregnați de mucegai, iar mirosul este greu de suportat. Mai mult, având în vedere spațiul mic al garsonierei, membrii familiei sunt obligați să doarmă pe rând în cele două paturi existente.

Voluntarii Crucii Roșii Bacău au dus la locuința bătrânei alimente: ulei, făină, zahăr, paste, orez, conserve, biscuiti, dulciuri pentru copii. Vom continua să monitorizăm cazul și vom rămâne pe recepție pentru a contribui, în măsura posibilităților, la salvarea persoanelor aflate în situații critice. Totodată, dacă sunt persoane interesate să doneze pentru acest caz o pot face la sediul nostru din str. Oituz, nr 61, tel. 0234 523 733. 

Un comentariu:

  1. Daca astazi e o zi grea pentru tine, sau treci printr-o perioada grea, si speranta aproape ca te-a parasit, daca nimeni nu e langa tine si ti-e greu, te rog, drag prieten, sa alergi la Domnul Isus, Fiul lui Dumnezeu. La El gasesti iertare, speranta, bucuria de a trai si fericire adevarata...
    El e singurul care ramane cand toate celelalte se duc. Si El iti va fi un prieten adevarat, cum niciun om nu iti poate fi.
    Te rog, da la o parte orice piedica si vino la Isus! http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.