joi, 20 februarie 2014

Transport umanitar efectuat de Serviciul de Ambulanta al Crucii Rosii Bacau

Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău a asigurat joi, 20 februarie, a.c. un transport cu caracter umanitar al unui pacient, cetățean italian, dintr-o localitate de lângă Bacău până la o clinică din municipiul Bacău, apoi la aeroport, de unde a fost preluat de un avion special sanitar venit din Italia.
Acesta este cel mai recent exemplu de transport umanitar efectuat de Serviciul de Ambulanţă al Crucii Roşii Bacău. De la data înfiinţării sale, în anul 2011, acesta a reuşit să fie la dispoziţia cetăţenilor, având capacitatea de a asigura transportul şi asistenţă medicală de urgenţă în cadrul diferitelor evenimente (spectacole, competiţii sportive), în dezastre naturale, dar şi în furnizarea de servicii de transport pacienţilor suferinzi.

Anul trecut, Serviciul de Ambulanta al Crucii Rosii Bacau a parcurs aproximativ 200 000 de km pentru a transporta pacenti pe teritoriul intregii tari, raspunzand astfel unui numar de peste 1 000 de solicitari. Fondurile alocate au provenit din fisele 2%, acea prevedere din Codul Fiscal, conform căreia contribuabilii (persoane fizice) pot direcționa 2% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală (asociație sau fundație). Fără nici un efort și fără nici un cost suplimentar, puteți susține Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău, direcționând cei 2% din impozitul pe venit către Crucea Roșie Română, filiala Bacău.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.