marți, 14 ianuarie 2014

Susțineți Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău!




De la data înfiinţării sale, în anul 2011, Serviciul de Ambulanţă al Crucii Roşii Bacău a reuşit, cu sprijinul populaţiei, prin donaţiile 2%, să fie la dispoziţia cetăţenilor, având capacitatea de a asigura transportul şi asistenţă medicală de urgenţă în cadrul diferitelor evenimente (spectacole, competiţii sportive), în dezastre naturale, dar şi în furnizarea de servicii de transport pacienţilor suferinzi.
Anul trecut, Serviciul de Ambulanta al Crucii Rosii Bacau a parcurs aproximativ 200 000 de km pentru a transporta pacenti pe teritoriul intregii tari, raspunzand astfel unui numar de peste 1 000 de solicitari. Fondurile alocate au provenit din fisele 2%, acea prevedere din Codul Fiscal, conform căreia contribuabilii (persoane fizice) pot direcționa 2% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală (asociație sau fundație).
Fără nici un efort și fără nici un cost suplimentar, puteți susține Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău, direcționând cei 2% din impozitul pe venit către Crucea Roșie Română, filiala Bacău.
Dacă aveți venituri numai din salarii completați Formularul 230, pe care îl puteți descărca de pe site-ul nostru – www.crucea-rosie.ro (în partea dreaptă, la secțiunea Direcționează 2% din impozitul pe venit către Crucea Roșie Bacău) sau de blog-ul nostru http://crrbc.blogspot.ro/.
Dacă aveți venituri din alte surse (din exercitarea profesiilor medicale, comerț, avocatură, notariat, contabilitate autorizată etc.) completați Formularul 200, pe care îl puteți descărca tot de pe site-ul nostru, la aceeași secțiune sau de blog-ul nostruhttp://crrbc.blogspot.ro/.
După ce ați completat și semnat unul dintre formularele de mai sus, nu mai trebuie decât să îl transmiteți prin e-mail la adresa crucearosie.bacau@gmail.com sau prin poștă la sediul Crucii Roșii Bacău, din strada Oituz nr. 61, Bacău (cod poștal 600251). Va multumim!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.