luni, 27 ianuarie 2014

Serviciul de Ambulanta al Crucii Rosii Bacau, la datorie!

Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău (SACRO) a desfășurat activități în această perioadă, în ciuda condițiilor de cod galben sub care s-a aflat județul Bacău.
Astfel, am efectuat transportul pacienților la externarea din spital, inclusiv pe ruta București-Bacău și am transportat persoanele dializate aflate în responsabilitatea noastră, chiar dacă acest lucru s-a desfășurat în condiții extrem de dificile.
Ne referim la ultimul caz de acest fel, petrecut luni, 27 ianuarie a.c., cand o persoana în vârstă de 80 de ani din satul Botești, comuna Ungureni, cu diagnostic insuficiență cardiacă stadiul III și sechele AVC a fost transportată cu mare dificultate la domiciliu, fiind externată de la Spitalul Județean din Bacău.
Ambulanța nu a putut ajunge până la casa bătrânei, drumul fiind înzăpezit, astfel încât, cu ajutorul oamenilor din sat, pacienta a fost transportată ultimii doi kilometri cu căruța printr-o zăpadă de jumătate de metru de către angajații Serviciului de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău
Vom continua să fim pe recepție în scopul de a contribui prin forțele proprii la salvarea persoanelor aflate în situații critice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.