marți, 22 octombrie 2013

Crucea Roșie Bacău a ajutat o familie nevoiașă cu o mașină de lemne



Crucea Roșie Română, filiala Bacău, a ajutat o familie nevoiașă din satul Holt, comuna Letea, cu o mașină de lemne, pentru a reuși să-și încălzească locuința pe timpul iernii. Totodată, echipa Crucii Roșii a adus îmbrăcăminte strânsă din donații pentru membrii familiei.
Mama este imobilizată la pat din cauza unei boli grave, tatăl a plecat, iar cele două fetițe, care merg la școală, sunt obligate să se ocupe de treburile gospodăriei la o vârstă la care nu ar trebui să aibă nicio grijă.


Crucea Roșie Bacău a ajutat această familie și în trecut cu alimente, pături și uniforme pentru fata cea mică care a intrat anul acesta la școală, în grupa pregătitoare.
Crucea Rosie Bacău face un apel către dumneavoastră să ne ajutați să îi ajutăm în continuare!  Puteți să donați alimente neperisabile, pături, îmbrăcăminte nouă, articole electro-casnice funcționale, produse de igienă și articole pentru curățenie. Donațiile în bani se pot efectua în contul Societății Naționale de Cruce Roșie, filiala Bacău, RO20RNCB0026030909190001, BCR Bacău, sau în urnele Crucii Roșii instalate în diverse magazine din oraș.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.