sâmbătă, 18 august 2012

Accident cu patru victime la Luncani


Un șofer băcăuan și-a pus familia în pericol în momentul în care s-a angajat în depășirea mai multor mașini în satul Luncani din comuna Mărgineni.
Șoferul a pierdut controlul mașinii, a intrat într-un podeț și s-a răsturnat pe șosea. Localnicii au sesizat accidentul prin apelul unic de urgență 112, iar la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție.
Politiștii au stabilit că mașina era condusă de Irinel N., 31 de ani, din Bacău, iar evenimentul s-a produs din cauza efectuării unei depășiri neregulamentare.
În urma accidentului, patru persoane au suferit vătămari corporale și au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Bacău, pentru îngrijiri medicale.
Șoferul a refuzat internarea, râmînînd în spital soția acestuia și cei doi copii ai cuplului, în vîrstă de 6 luni, respectiv, 5 ani.
“Victimele au fost supuse unor investigații medicale de specialitate și au fost diagnosticate cu politraumatisme prin accident rutier.
Politiștii fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat agent Raluca Ciobanu, purtător de cuvînt la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bacau. (R.I.)

Aflându-se în drum spre Comănești, o ambulanță a Crucii Roșii Bacău a preluat una dintre victimele accidentului, ce a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Băcăuan. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.