sâmbătă, 30 iunie 2012

Gest de umanitate din partea unor studenți ieșeni

În perioada 25 iunie-30 iunie a.c., Universitatea "Apollonia" din Iași împreună cu Fundația "Sfânta Apollonia" a desfășurat o serie de activități în cadrul proiectului "Săptmâna Binefacerii", pentru a veni în sprijinul pensionarilor din căminele de bătrâni și copiilor din centrele de adăpost social.

La inițiativa unui grup de studenți care au reușit să strângă 1000 RON prin intermediul acestui proiect, au fost achziționate 400 kg de produse alimentare care au fost donate Crucii Roșii Bacău. Astfel, în cursul zilei de ieri, 2 studenți și 2 profesori au sosit la sediul filialei de Cruce Roșie din Bacău, pentru a descărca produsele respective.

Zilele următoare acest gest de umanitate al studenților ieșeni va ajunge și la bătrînii din cadrul "Centrului de Îngrijiri la domiciliu" al Crucii Roșii Bacău, care se chinuie să supraviețuiască de pe o zi pe alta fie din cauza bolii și a singurătății, fie din cauza neajunsurilor financiare.


Dorim să mulțumim pe această cale tuturor celor care au contribuit la acest gest care cu siguranță va readuce speranța de mai bine bătrânilor noștri.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.