sâmbătă, 1 octombrie 2011

Ziua varstnicului 2011


 


Ziua de 1 Octombrie este sărbătorită în întreaga lume ca
                                         Zi Internaţională a Vârstnicilor

Pe   1  Octombrie  se  sarbatoreste   ZIUA  INTERNATIONALA  A  PERSOANELOR VARSTNICE -  o sarbatoare si totodata o dovada a pretuirii si a respectului pe care noi toti il datoram bunicilor  nostri pentru eforturile si realizarile  de-a lungul timpului.

Astazi, de ziua varstnicilor,  voluntarii Crucii Rosii Bacau au pregatit un moment special pentru varstnicii din cadrul Centrului de Ingrijiri la domiciliu- proiect finantat de Primaria si Consiliul Local Bacau. Din cei 75 de varstnici din cadrul centrului doar 25 au fost prezenti la sediul nostru de dimineata la invitatia voluntarilor. Acestia au socializat, au depanat amintiri si s-au indulcit cu o felie de tort si prajiturele. La plecare au primit flori si pachete alimentare si igiena personala si casnica. Pentru ceilalti bunici 35 voluntari au plecat echipati cu cadourile acestora  pentru a le imparti la domiciliu.


LA MULTI ANI cu sanatate si multa putere  din partea organizatiei noastre pentru toti vartsnicii din Judetul Bacau!                              Director Filiala Bacau a SNCRR
                                                                    Dan Marcel Babliuc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.