marți, 5 iulie 2011

Crucea Rosie Bacau a marcat, luni, 4 iulie, implinirea a 135 ani de existenta a Crucii Rosii Romane in Sala Mare a Consiliului Judetean

Deşi în sală nu au putut fi prezenţi toţi cei care au sprijinit misiunea Crucii Roşii, conducerea, atât de la nivel central cât şi de la nivel local, transmite multe mulţumiri tuturor celor care au fost alături de noi şi au contribuit la binele comunităţii.


 În calitate de mesageri a acestora, am avut  deosebita plăcere ca , în mod simbolic să oferim distincţii aniversare unor personalitati/ institutii din judetul Bacau care să răsplătească generozitatea şi implicarea dar si unor persoane ce au contribuit in mod deosebit la actiunile filialei Crucii Rosii Bacau.


Nu au funcţii şi nici resurse financiare care să susţină dar au acea forţă şi optimism de care organizaţia are nevoie. Este vorba de tinerii noştri, tinerii voluntari care au răspuns de fiecare dată apelului nostru şi şi-au oferit o mare parte din timpul lor: Remus Bobarnac, Ficuta Daniel, Cenusa Carmen si Cozma Cosmina.    
Un moment de  maximă încărcătură sufletească pentru noi care a fost  onorat de dl. Preşedinte al Crucii Roşii Bacău, Radu Cătălin Mardare a fost cel in care s-au  acordat diplomele de onoare şi plachetele aniversare.Ca persoane fizice, pentru merite deosebita si implicare de mai bine de un deceniu au primit diplome de onoare: Dl. Ioan Silviu Lefter, Dl. Dumitru Bontas, Dna. Taga Aurelia, Dl. Colibaba Adrian, Dl. Budeanu Ovidiu.
Consiliul Judetean Bacau, Primaria Bacau, SIF Moldova, SC Dedeman au fost si ele enuntate si premiate in acest context aniversar. 

Directorul filialei Crucii Rosii Bacau, domnul Dan Marcel Babliuc, alaturi de reprezentanti ai administratiei locale, a inaugurat serviciul special de asistenta la domiciliu pentru varstnici si noul serviciu de ambulanta, locuitorii judetului Bacau  avand acum la dispozitie trei servicii de ambulanta in loc de doua.

Acest nou serviciu va pune la dispozitia locuitorilor patru ambulante ce vor fi deservite de trei medici, trei asistenti medicali, trei ambulantieri, un paramedic si un dispecer. Lor li se vor alatura si voluntari care activeaza in cadrul Crucii Rosii Bacau. 


Pe langa cele patru ambulante, Crucea Rosie Bacau va mai folosi si o masina de consultatii de urgenta la domiciliu ce va fi pusa la dispozitia pacientilor tot prin Serviciul de Urgenta 112. Intreaga investitie a costat peste 600 de milioane de lei, iar pe viitor Crucea Rosie Bacau are deja in plan extinderea numarului de masini.

"Multumim persoanelor care au directionat 2 la suta din impozitul pe venit pentru activitatile filialei Crucii Rosii Bacau. Acest lucru ne-a permis sa infiintam noul serviciu de ambulanta", a mai spus directorul Crucii Rosii Bacau.


Dorim să vă mulţumim astfel pentru că aţi fost şi sunteţi alături de noi şi vă invităm în continuare să luaţi parte la povestea noastră, a Crucii Roşii.



 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.