marți, 19 iulie 2011

Amintiri din tabăra "New Paradise" din Eforie Sud

O VARĂ PLINĂ DE BUCURII ŞI AMINTIRI PENTRU COPIII DIN TABĂRA "NEW PARADISE" DIN EFORIE SUD

     
   Destinată tuturor copiilor, fie că aceştia au sau nu diferite probleme precum anumite dizabilităţi sau boli, tabăra "New Paradise" se desfăşoară pe parcursul mai multor serii de câte o săptămână fiecare, pe tot sezonul verii. Toate activităţile taberei sunt concepute ca o ofertă educaţională unică, destinată relaxării şi divertismentului copiilor. Copiii au ocazia să descopere o tabără de vară minunată unde fantezia zburdă în splendoarea ei iar visele se împletesc cu imaginaţia, acestea devenind realitate. 

   


  De asemenea, copiii îşi pot îmbogăţi bagajul de cunoştinţe prin multitudinea de activităţi sportive (rugby, volei, baschet etc) şi jocuri oferite în mod special de către animatorii taberei.




SIGURANŢA ŞI SĂNĂTATEA COPIILOR DIN TABĂRĂ

      Pe lângă faptul că se pot distra, copiii pot apela cu încredere atât la medicul din incinta cabinetului medical ce aparţine taberei cît şi la voluntarii Crucii Roşii Bacău. Astfel, pentru siguranţa lor aceştia dispun de asistenţă medicală la cabinet, servicii de prim ajutor pe plajă.



PRIMA SERIE DE VOLUNTARI S-A ÎNTORS DE LA MARE

       Prima echipă de voluntari ai Crucii Roşii Bacău s-a întors din tabăra "New Paradise"-Eforie Sud, unde au asigurat servicii de Prim ajutor pentru copiii cazaţi în cadrul proiectului "Prim Ajutor Litoral 2011". Aceştia au adus cu ei foarte multe amintiri frumoase şi mulţumiri din partea celor din tabără (profesori, angajaţi, copii etc).

       

Un comentariu:

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.