sâmbătă, 4 decembrie 2010

Magia sărbătorilor la festivitatea de Deschidere a Bradului din centrul Bacăului

 ATMOSFERĂ DE BASM ÎN CENTRUL ORAŞULUI BACĂU


 De-a lungul timpului, sărbătoarea Crăciunului a umplut sufletele a milioane de oameni, mai ales copii, care păstrează, în fiecare an, amintirea clinchetului de clopoţei din seara de Ajun, a împodobirii bradului şi a colindelor în surdină, în aşteptarea darurilor aduse de Moş Crăciun. Sărbătoarea încărcată de tradiţii şi simboluri este însoţită de mireasma proaspătă a bradului, acesta devenind cel mai important pom de Crăciun. 


De asemenea bradul este considerat un arbore sfânt datorită vârfului său care se îndreaptă spre bolta cerului şi ramurilor sale care rămând veşnic verzi.

Astfel,  lumina Bradului de Crăciun din centrul Bacăului, ne-a unit astăzi, 4 decembrie, fiind un prilej de bucurie atât pentru copii cât şi pentru cei mai în vârstă. 

În cadrul acestui eveniment, Crăciuniţele şi spiriduşii Crucii Roşii Bacău au creat o atmosferă de basm, încercând să răspândească magia sărbătorilor de iarnă în sufletele băcăuanilor. 

Totodată, aceste personaje au împărţit copiilor dulciuri şi jucării gratuite din partea Primăriei Bacău.
















DE VORBĂ CU MOŞ CRĂCIUN


Anul acesta, Moş Crăciun de la Crucea Roşie Bacău a avut mai multe ajutoare, astfel încât a putut să-şi facă apariţia şi pentru  copiii din judeţ.Aceştia, au avut ocazia să stea vorbă cu Moşul, să-l îmbrăţişeze şi să-l pupăcească.






MOŞ CRĂCIUN EXISTĂ!


"Moşule eu ştiu că tu exişti!! Chiar dacă alţii mi-au spus că nu ... ", i-a spus un copil ce l-a îmbrăţişat zrdavăn pe Moşul de la Crucea Roşie Bacău bucurundu-se nespus de mult că l-a întâlnit.

Pe lângă aceştia, gandiţi-vă oare câţi copii mai cred în magia sărbătorilor de iarnă, sperând s-l întâlnească pe Mosul?
Sunt mulţi, ba chiar foarte mulţi. Însă aceştia ajung să nu mai creadă într-o astfel de magie. Şi nu din cauză că au crescut prea mari ci datorită faptului că nu au primit vreodata ceva de la Moş Crăciun.

Aşadar, prin intermediul campaniei "Caravana de Crăciun" facem apel la dumneavoastră să donaţi produse greu perisabile, dulciuri în coşurile special amenajatedin magazinele Real, Plus, Carrefour şi Metro pentru a putea îndeplini visele acestor copii care mai cred încă în Moş Crăciun dar la care acesta nu a ajuns niciodată.

Fii Moş Crăciun!Fii solidar!Fii Crucea Roşie!












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.