luni, 29 martie 2010

Invitatie pentru Solidaritate


Apel pentru Banca de Alimente

Stimaţi prieteni ai Crucii Rosii Bacău


Banca de Alimente a Crucii Rosii Bacau in 5 luni, cu sprijinul dumneavoastra in cele doua puncte din Carrefour si Real Bacau, a reusit sa colecteze 2200 kg de alimente care au hranit pana in prezent 120 familii.


Banca de Alimente presupune colectarea de alimente neperisabile in depozitele Crucii Rosii prin donatii/sponsorizari, stocarea si distribuirea acestora catre persoanele vulnerabile din Bacau.
In aceasta perioada grea, marcata de criza si cereri cat mai numeroase, avem convingerea că prin efortul nostru comun, Banca de Alimente va fi un succes iar persoanele care suferă din cauza foamei vor primi sprijin si prin intermediul donatiei dumneavoastra.


90 varstnici, 60 familii si alti 350 micuti in aceasta perioada asteapta Iepurasul. Nu au cerut decat ceva care sa puna pe masa…..

Persoanele fizice, agentii economici, societatile comerciale care doresc sa sprijine aceasta Campanie, pot dona pentru Banca de Alimente zilnic , in cosurile din Real, Carrefour , Plus sau la sediul Crucii Rosii Bacau din strada Oituz, nr.61, Bacau, telefon: 0234523733.


Va mulţumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.