marți, 22 decembrie 2009

COMUNICAT DE PRESĂ


Scrisoare deschisa catre toti bacauanii

Caravana de Craciun a Crucii Rosii Bacau la final de drum

Maine, 23 decembrie in ajunul Sfintelor Sarbatori de Iarna, Caravana Mos Craciun din cadrul Proiectului Banca de Alimente de la Crucea Rosie Bacau se va incheia.

In aceasta perioada grea, marcata de criza si cereri cat mai numeroase, bacauanii au inteles mesajul nostru si au demonstrat inca o data solidaritate si umanitate. Gestul de umanitate nu poate fi cumparat, nu poate fi produs si nu poate fi obtinut decat prin bunavointa celor de langa noi.

Un produs sau suma de bani pe care dumneavoastra le-ati donat poate in unul din punctele de colecta ( Carrefour, Real si Magazinele Plus) a putut aduce un strop de demnitate si bucurie unui varstnic , unui micut, unei mame sau unui tata disperat ca nu are ce oferi copiilor sai.

Craciunul este una din cele mai importante sarbatori crestine si fiecare din noi doreste sa le petreaca in conditii cel putin decente. Din fericire, in cadrul celor 2 saptamanai de campanie, s-a colectat 700 kg alimente si 300 micuti, 110 varstnici si familii cu multi copii cu situatie sociala deosebita ( Colonesti, Zapodia, Onesti, Tg. Ocna, Buda, Barcana, Bacau) se vor putea bucura de aceste momente.

Acum, in prag de Sarbatoare, va comunicam, noi, spiridusii voluntari si intreaga echipa, stimati bacauani ca ati impartit bucurie multor suflete drept pentru care printre lacrimi si bucurie acestia au avut pentru dumneavoastra decat un singur cuvant : MULTUMIM !!
Aceasta Campanie nu se va opri din fericire aici si ne continuam drumul, convinsi fiind de faptul ca multi inca mai au nevoie de noi. Va lasam pe dumneavoastra stimati bacauani sa fiti mai departe mesagerii nostri, pentru ca proiectul Banca de Alimente va continua in Real si Carrefour. Acum este momentul sa fim in continuare alaturi de ei.

Dorim sa multumim celor care au fost alaturi de noi: Magazinele Plus, Carrefour, Real, mass mediei locale, bacauanilor si nu in ultimul rand voluntarilor, pentru sprijinul oferit in aceasta campanie.
Va uram Sarbatori Fericite si un An Nou plin de impliniri!


Cu deosebita consideratie,Director,
Crucea Rosie Bacau
Lt.col. ( r) Dan Marcel Babliuc

Mai jos va oferim cateva fotografii de la fata locului.

Din iubirea fata de copii, Mosul s-a pierdut cu firea si a cazut putin..

Mosul imparte darurile bacauanilor

Mosul nostru asculta colinde in schimbul cadourilor..

Vasy ne-a spus "mutumesc mosu"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.