vineri, 18 decembrie 2009

COMUNICAT DE PRESĂ

Bacau, 19 decembrie 2009: Copiii de la Zapodia l-au asteptat pe Mos Craciun de la Crucea Rosie Bacau.
In perioada 18-23 decembrie voluntarii Crucii Rosii Bacau vor fi prezenti in campania de strangere donatii pentru Caravana Mos Craciun in Magazinele : Plus, Carrefour si Real.
Bacauanii pot cumpara si dona produse pe care sa le ofere beneficiarilor Crucii Rosii in oricare din magazinele enumerate in cosuri si urne special amenajate .In fiecare zi Caravana Mosului va pleca la drum la copiii si varstnicii din: Onesti (15 familii), Targu Ocna (10 familii), Buda si Barcana ( 107 copii), si se va opri la Bacau pentru 70 varstnici si 30 familii
Azi, 18 decembrie 2009, Caravana a fost prezenta la Zapodia pentru a imparti cadourile celor 50 copii. Micutii l-au asteptat pe Mosul de la Crucea Rosie Bacau in spirit de sarbatoare cu datini, obiceiuri si colinde.
Luni, 21 decembrie, spiridusii Mosului vor pleca la drum pentru a imparti cadourile pentru alti 107 micuti din Buda si Barcana.
Pe aceasta cale dorim sa multumim celor care au fost alaturi de noi ( Magazinele Plus, Carrefour si Real ) cat si populatiei bacauane pentru sprijinul in aceasta campanie. Dorim sa-i asiguram ca produsele donate au ajuns la destinatie: copiii nevoiasi si familii.

Deschide-ti –va sufletele pentru a primi zambete, langa bradul impodobit!
Fiti spiridusul lui Mos Craciun daruind magia povestii noastre!!!


Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
Coordonator program, Cleanu Marlena - 0234-523733

VA URMA

Mai jos puteţi viziona câteva fotografii şi filmări făcute la faţa locului.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.