vineri, 31 iulie 2009

Strandul Letea functioneaza la capaciate maxima. cu respectarea tuturor normelor sanitare

Strandul Letea, aflat in administrarea Primariei Municipiului Bacau, functioneaza la capacitate maxima, cu cele doua bazine, unul pentru copii cu o adancime de 0,9 metri, si unul pentru adulti cu o adancime variabila intre 1,4 si 2,2 metri. Conform normelor sanitare in vigoare apa din bazinele strandului Letea este schimbata odata la 3 zile, iar zilnic se reimprospateaza cu 1/3 din volumul total de apa.
Monitorizarea parametrilor este efectuata zilnic, probele de apa prelevate de catre Directia de Sanatate Publica certificand faptul ca apa din bazine este dezinfectata, igienizata si clorinata.
In Strandul Letea functioneaza si un cabinet medical, cu personal de la Crucea Rosie specializat in acordarea de prim ajutor, in doua schimburi. Pentru preintampinarea evenimentelor nedorite, in strand exista, permanent, si doi salvamari. Strandul Letea va fi deschis pana la 31 august 2009, perioada de functionare putand fi extinsa pana la 15 septembrie in functie de conditiile climaterice. Taxa de intrare a ramas neschimbata, ea fiind mai mult modica, de 1 leu/persoana.

Sursa: Mesagerul - Ziar Bacauan, cu distributie gratuita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.