vineri, 19 decembrie 2008

Comunicat de presă






Bacau, 19 decembrie 2008: Copiii de la Colonesti, Buda si Barcana l-au asteptat pe Mos Craciun de la Crucea Rosie Bacau.
In perioada 18-23 decembrie voluntarii Crucii Rosii Bacau vor organiza campania de strangere donatii pentru Caravana Mos Craciun in Magazinele :Plus,Selgros si Billa Bacau.
Bacauanii pot cumpara si dona produse pe care sa le ofere beneficiarilor Crucii Rosii (1500 copii si 300 varstnici) in oricare din magazinele enumerate in cosuri si urne special amenajate unde In fiecari zi din intervalul 18-23 decembrie voluntarii vor fi prezenti intre orele 10-21.In fiecare zi Caravana Mosului va pleca la drum la copiii si varstnicii din: Moinesti (476 familii), Comanesti (76 varstnici), Slanic Moldova (33 varstnici), Colonesti(420 copii), Buda si Barcana ( 230 copii), Comanesti ( 33 copii), Saucesti (100 copii), Filipesti si Oniscani ( 80 copii), Galbeni (30 copii) si se va opri la Bacau pentru 500 copii si 120 varstnici.
Azi, 19 decembrie 2008, Caravana a fost prezenta la Colonesti, Buda si Barcana pentru a imparti cadourile celor 676 copii.Micutii l-au asteptat pe Mosul de la Crucea Rosie Bacau in spirit de sarbatoare cu datini, obiceiuri si colinde.
Maine 20 decembrie, spiridusii Mosului vor pleca la drum pentru a imparti cadourile pentru alti 40 micuti din Galbeni.
Pe aceasta cale dorim sa multumim celor care au fost alaturi de noi ( Magazinele Plus, Billa si Selgros) cat si populatiei bacauane pentru sprijinul in aceasta campanie. Dorim sa-i asiguram ca produsele donate au ajuns la destinatie: copiii nevoiasi si batrani.

Parteneri : mass-media locala ( 1 TV,Trustul de presa Desteptarea, Monitorul de Bacau, Informatia de Bacau,Ziarul de Bacau,Observatorul de Bacau).

Deschide-ti –va sufletele pentru a primi zambete, langa bradul impodobit!
Fiti spiridusul lui Mos Craciun daruind magia povestii noastre!!!




Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:


Director Filiala de Cruce Roşie Bacău, Dan Marcel BABLIUC, tel 0234/ 523733


Parteneri:             


VA URMA
Articol redactat de Marlena Cleanu
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.