duminică, 29 iunie 2008

Caravana de Paste a Crucii Rosii Bacau la final



Campania de Paste a Crucii Rosii Bacau demarata in cele 3 magazine: Billa, Selgros si Gmarket s-a incheiat.
Dupa 7 zile de campanie bilantul este pozitiv datorita generozitatii populatiei.S-au colectat: produse alimentare de baza ( ulei, zahar, orez, faina, malai) fructe, dulciuri, jucarii in valoare de 7 000 RON si bani- 5 000 RON din care s-au achizitionat produse alimentare pentru varstnici.
Dupa cum ne-am angajat la inceputul Campaniei, voluntarii Crucii Rosii Bacau s-au deplasat in cadrul Caravanei de Paste la cei 300 de copii din Scoala Alexandru cel Bun, SAM Serbanesti,Scoala Satu Nou – Colonesti,Scoala Buda si la cele 120 persoane varstnice asistate la domiciliu din Judetul Bacau pentru a imparti produsele daruite de bacauani (dulciuri, fructe, jucarii pentru copii si faina, zahar, ulei, orez, cozonac, produse din carne de pui si peste, fructe pentru varstnici). Toate acestea sunt utile pentru toti beneficiarii cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste.
In cadrul Campaniei au fost sprijinite si 10 familii nevoiase cu 30 copii.
Scopul acestei activitati a fost creşterea calităţii vieţii, prin organizarea unei Caravane pentru acestia cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, în vederea soluţionării problemelor sociale ale vârstnicilor si copiilor expuşi riscului de a fi marginalizaţi .
Cei 70 voluntari implicati in aceasta actiune provin din: Colegiul National Ferdinand I, Colegiul Economic Ion Ghica, Colegiul Vasile Alecsandri, Colegiul N.V. Karpen, Colegiul Pedagogic Stefan cel Mare, Liceul cu Program Sportiv Bacau, Liceul de Arta George Apostu, Liceul Henri Coanda, Liceul Letea. Multumim cadrelor didactice si parintilor pentru intelegere si implicare.

Multumim generozitatii bacauanilor, magazinelor implicate: Billa, Selgros si Gmarket, conducerii unitatilor scolare, profesorilor si parintilor voluntarilor pentru intelegere si implicare.

                                       

                              http://crucea-rosie.ro

Un comentariu:

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.