luni, 30 iunie 2008

50 de copii din Buda au primit ajutorul Crucii Rosii


Scoala din localitatea Buda a primit, ieri ,vizita Crucii Rosii.Voluntarii s-au deplasat pentru a oferi un numar de 50 de elevi un ajutor.Actiunea face parte dintr-un program lansat la inceputul lunii,obiectivul lui fiind ajutorarea elevilor cu risc de abandon scolar si ingrijirea unor batrani aflati in dificultate.In continuarea activitatii de ieri de la Scoala "Al. I. Cuza",reprezentantii Crucii Rosii au donat micutilor de la scoala din Buda haine,rechizite si cate un flacon cu multivitamine.

"Ne-am gandit ca este buna ideea noastra,mai ales ca in perioada primaverii multi sunt pe punctul de a abandona scoala,copiii au nevoie de supliment alimentar fiind foarte saraci, iar in cazul in care hainele nu le vin, cu siguranta se vor folosi de ele membrii familiei",a spus Dan Marcel Babliuc ,directorul Crucii Rosii Bacau.Elevii din clase I-IV au fost mai mult decat incantati de cadouri,insa gestul a fost apreciat mai ales de catre conducerea scolii.

"Este o bucurie imensa pentru copii.Un lucru mic poate insemna enorm pentru ei.Si de aceea nu pot decat sa le multumesc celor care i-au ajutat.Acesti copii merita mult mai mult,sunt cuminti si invata bine, iar parintii isi dau toata silinta  sa ii sprijine", a precizat Maria Maftei, directorul scolii.

                          http://crucea-rosie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.