marți, 21 aprilie 2020

Alimente pentru Crucea Rosie Bacau de la Fundatia Pretuieste Viata. Au fost distribuite catre spitale si persoane vulnerabile

Un convoi umanitar din Campania Prețuiește Viața, destinată ajutorării în criza COVID-19, a ajuns în data de 10 aprilie la sediul Crucii Roșii Bacău. Este vorba despre o cantitate foarte generoasă de produse alimentare: aprox. 660 de kg de preparate din carne, 6 600 litri de apă plată, 3 000 de litri de ulei, 3 000 de kilograme de mălai, 4 000 kilograme de făină, 770 borcane de murături, 6750 cutii icre Negro 2000, dar și ducliuri: 816 cozonaci, 360 bucăți de pască, 672 de torturi.
Aceste produse au fost distribuite către: Spitalul Județean de Urgență Bacău, Serviciul de Ambulanță Județean Bacău, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Bacău și către primările din localitățile Bacău, Onești, Moinești, Comănești, Buhuși, Târgu Ocna, care le vor redirecționa către persoane vârstnice, familii monoparentale sau aflate în situație de risc social din diverse motive, persoane aflate în izolare, lipsite de sprijinul familiei.
Totodată, in cadrul aceleiași campanii, Spitalul Județean de Urgență Bacău a primit o donație constând în echipamente de protecție: 30 buc măști faciale FFP2, 20 halate chirurgicale sterile și 200 de viziere.
Crucea Roșie Bacău continuă să asiste persoanele vârstnice, persoanele fara apartinatori, aflate în autoizolare sau izolare cu produse alimentare de baza si pachete igienice, conform normelor si standardelor stabilite pentru situațiile de urgență.
Mulțumim Fundației Pretuieste viata pentru donațiile strânse și direcționate către organizația noastră, care vor ajuta un număr important de oameni aflați în situații dificile.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.