vineri, 14 iulie 2017

Crucea Roșie Bacău asigură primul ajutor în trei tabere de copii de pe litoral

Voluntarii Crucii Roșii Bacău desfășoară în prezent activități de acordare a primului ajutor în trei tabere de pe litoral: Tabăra New Paradise din Eforie Sud, Tabăra Luminița din Eforie Nord și Tabăra din 2 Mai, prin intermediul proiectului Primul ajutor pe litoral – 2017, derulat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.
Echipajele noastre efectuează manevrele necesare de acordare a primului ajutor pentru copiii prezenți în tabere, atunci când este necesar, oferindu-le astfel sprijin și siguranță. Zilnic, intre orele 9.00-12.00 si 16.00-19.00, echipa Crucii Roşii Bacău se află pe plajele ce deservesc taberele, într-un perimetru marcat cu însemnele organizaţiei. Voluntarii implicați in activitate sunt atât tineri cu vârsta între 16-20 ani, voluntari activi ai Crucii Roşii Bacău, instruţi în acordarea primului ajutor, cât și paramedici şi asistenţi medicali.
Primul ajutor pe Litoral este un program anual ce asigură asistenţă de bază copiilor și tinerilor aflaţi în Tabăra New Paradise, fiind cel de-al IX-lea an în care acesta se desfăşoară în condiţii de bună colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.