marți, 23 august 2016

60 de persoane varstnice din judetul Bacau primesc ajutor de la Crucea Rosie


Echipa Crucii Roșii, filiala Bacău, a distribuit pachetele alimentare pentru cele 60 de persoane vârstnice din localităţile Onești, Buhuși, Comănești, Slănic Moldova și Târgu Ocna aflate în evidența noastră. Este vorba despre 12 beneficiari în fiecare dintre oraşele menţionate - persoane în vârstă, fără sprijinul familiei şi lipsite de posibilităţi financiare.
Prin implementarea Proiectului “O viață demnă pentru bunicii noștri”, ce se va derula până în luna noiembrie a acestui an, ne propunem îmbunătățirea calității vieții pentru persoane vârstnice, aflate la limita subzistenței. Proiectul este finanțat de către Consiliul Judeţean Bacău şi de către Crucea Roșie Bacău, iar beneficiarii au fost stabiliţi în colaborare cu autorităţile locale.
Pe lângă distribuția de pachete alimentare, ce conțin alimente de bază -  orez, ulei, mălai, făină, conserve de multe feluri, dulceață, paste, dulciuri, etc, precum şi produse de igienă personală, echipa Crucii Roşii Bacău se deplasează la domiciliul vârstnicilor pentru a ajuta la curățenie, pentru a plăti diferite utilități, pentru a face cumpărăturile sau pentru a petrece timp împreună.
Ne bucurăm că putem astfel contribui astfel la îmbunătățirea calității vieții acestor bunici, cu care viața nu a fost foarte darnică, şi că în anul 2016 avem posibilitatea să susținem, cu ajutorul Consiliului Judeţean Bacău, un număr de 60 de persoane din judeţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.