joi, 2 aprilie 2015

Crucea Roșie Bacău a început Caravana Iepurașului

Crucea Roșie Bacău a început Caravana Iepurașului, care ajunge astfel la cea de-a IX-a ediție. An de an, echipele noastre, formate din angajați și voluntari, se deplasează pe diferite trasee, încercând să acopere tot județul, pentru a distribui familiilor nevoiașe pachete cu alimente, haine, produse de igienă și alte produse de primă necesitate.
Cu ajutorul Direcțiilor de Asistență Socială din cadrul primăriilor, precum și prin centralizarea solicitărilor venite direct la sediul nostru, identificăm acele persoane care au cel mai multe nevoie de ajutor: persoane vârstnice și singure, familii cu mulți copii, familii monoparentale, persoane cu diferite afecțiuni.
Joi, 2 aprilie, echipajele noastre au ajus în comunele Traian și Nicolae Bălcescu, dar și în municipiul Moinești.
            Caravana de Paște a Crucii Roșii Bacău va continua până la sfârșitul săptămânii viitoare și vom încerca să ajungem în cât mai multe localități din județ.
            Facem un apel apel către agenții economici și către băcăuani sa  fie  alaturi de noi și să ne sprijine demersul:
Agentii economici care  doresc sa se implice in acesta campanie o pot face astfel :
-           donatii in bani in contul RO20RNCB0026030909190001 B.C.R. Bacau
-           donatii in bunuri pe baza de contract de sponsorizare/donatie contactandu-ne la tel/fax 0234/523733 sau la sediul Crucii Rosii Bacau din strada Oituz, nr.61, Bacau;

Populatia  care doreste sa ne sprijine  in cadrul acestei campanii este asteptata în hypermarket-urile CORA și minimarket-urile CARREFOUR pentru a dona alimente neperisabile sau la sediul Crucii Rosii Bacău, str. Oituz, nr. 61. 















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.