miercuri, 11 februarie 2015

Crucea Rosie Bacau acorda ingrijiri la domiciliu


            Societatea Națională de Cruce Roșie din România, filiala Bacău, este furnizor acreditat pentru acordarea îngrijirilor socio-medicale și pentru acordarea îngrijirilor medicale la domiciliu. În această calitate, menționăm că putem deservi o gamă largă de beneficiari - persoanele vârstnice, bolnavi cronici, persoane cu dizabilități, persoanele care suferă de boli incurabile.
            Serviciile socio-medicale vizează, în principal, ajutorul pentru realizarea igienei personale, readaptarea capacităţilor fizice şi psihice, sprijin pentru plata unor servicii şi obligaţii curente, îngrijirea locuinţei şi gospodăriei, ajutor pentru menaj, prepararea hranei, livrarea hranei la domiciliul beneficiarilor şi antrenarea la activităţi economice, sociale şi culturale.
Serviciile medicale se desfășoară sub forma consultaţiilor şi îngrijirilor medicale la domiciliu, ridicarea reţetelor medicale. De asemenea, folosind ambulanțele din dotare, putem asigura transportul pacienților nedeplasabili.
            Activitatea de îngrijire la domiciliu este realizată cu ajutorul personalului specializat: îngrijitoare la domiciliu cu certificare în acest sens, în urma absolvirii de cursuri în domeniu, asistent medical și, după caz, medic.

            Pentru mai multe detalii referitoare la costuri, precum și pentru oferirea de informații suplimentare, vă rugăm să apelați 0234 523 733 sau să veniți la sediul nostru din str. Oituz, nr. 61. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.