vineri, 29 august 2014

Parteneriat fructuos intre CORA si Crucea Rosie Bacau – 150 de copii săraci vor beneficia de ajutor


Vineri, 29 august a.c., s-a desfășurat festivitatea de final a campaniei  “Luna Cora – Luna inimilor deschise”, desfășurată sub sloganul “Și tu poți dona din toată inima”. Este vorba despre o campanie amplă, care s-a derulat în mai multe magazine CORA din țară, pentru a veni în ajutorul a 12 organizații umanitare. În Bacău, în perioada 30 aprilie – 31 iulie 2014 clienții hypermarket-ului CORA au fost rugați să doneze în sprijinul beneficiarilor Crucii Roșii Bacău.
Multumim conducerii companiei, care a selectat proiectul Ajuta-i sa mearga la scoala, inaintat de Crucea Rosie Bacau, personalului Cora, casierelor si casierilor pentru implicare, dar si clientilor magazinului Cora Bacau care au dorit sa ne ajute.
Suma strânsă, alături de o contribuție generoasă a partenerului  CORA, în total 44.350,23 lei, se va îndrepta către 150 de copii de vârste școlare, proveniți din familii lipsite de posibilități financiare. Aceștia vor beneficia de burse și de produse utile începerii anului școlar: uniforme, încălțăminte, rechizite școlare, etc
Totodată, mulțumim companiei Direct Sound pentru sprijinul oferit în buna derulare a evenimentului de vineri.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.